A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінницький науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України

Екскурсія для студентів 1 курсу спеціальності «Право» ВНАУ

Дата: 07.06.2024 16:17
Кількість переглядів: 144

Фото без описуНа клопотання деканату факультету менеджменту та права Вінницького національного аграрного університету 05.06.2024 року була проведена ознайомча екскурсія діяльності Вінницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центрі МВС України для студентів 1 курсу спеціальності «Право».

В секторі дактилоскопічних досліджень та обліків відділу криміналістичних видів досліджень студенти були ознайомлені з роботою програмного комплексу АДІС «ДАКТО 2000» за допомогою якого експерти встановлюють осіб причетних до скоєння злочинів.

В секторі почеркознавчих досліджень, технічного дослідження документів та обліку  було висвітлено роботу судових експертів даного сектору, а також  продемонстрована  колекція підроблених  грошових знаків та бланків документів, яка ведеться в секторі та способи підробки грошових знаків, які найчастіше зустрічаються під час проведення дослідження.

У відділі досліджень матеріалів, речовин і виробів ознайомили здобувачів вищої освіти із методами криміналістичного дослідження лакофарбових матеріалів,  наркотичних засобів,  нафтопродуктів та інших засобів.

Молодь із захватом спостерігала за роботою експертів та ставила багато цікавих запитань!

Бажаємо студентам успіхів та чекаємо у нашій команді!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора